Battle Royale-game ‘PUBG’ krijgt een racemodus | Gaming-verzameling

Autoblog kan een aandeel ontvangen van aankopen die zijn gedaan via links op deze pagina. Prijs en beschikbaarheid zijn onderhevig aan verandering.

Deze week in nieuws over racegames:

‘PlayerUnknown’s Battlegrounds’ krijgt een racemodus voor zijn 12e seizoen

Voor degenen die het niet weten, “PlayerUnknown’s Battlegrounds” of “PUBG” zoals het in de volksmond bekend staat, was een van de eerste games die de huidige rage van Battle Royale-shooters inluidde. Over het algemeen hebben dit soort games extreem lichte stuurelementen, of helemaal niet. Daarom was het een verrassing om te zien dat dankzij de samenwerking van “PUBG” met het in Spanje gevestigde motorbedrijf El Solitario, de game in juni een tijdelijke racemodus zal toevoegen als onderdeel van de contentupdate van seizoen 12.

De nieuwe modus komt beschikbaar op de Miramar-map en bevat zowel solo- als squadronraces. Het zal van 2 tot 14 juni beschikbaar zijn voor pc en van 10 tot 21 juni voor consoles, dus wacht niet te lang om het te proberen, anders mis je het misschien! Jij kan pak het spel hier op als je geïnteresseerd bent, of bekijk de teaser voor het komende seizoen hieronder.

De McLaren 570S is weer te koop in “Rocket League”

De itemwinkel van “Rocket League” stond de afgelopen weken in brand met de toevoegingen van NASCAR- en F1-voertuigen aan de winkel. Vanaf deze week is de McLaren 570S ook beschikbaar als in-game aankoop. Dit is niet de eerste keer dat de auto beschikbaar is, maar het is wel de eerste keer dat de game gratis te spelen is.

Het is ook niet dezelfde oude 570S die de vorige keer beschikbaar was. Dit keer is de auto verkrijgbaar in zilver. Het McLaren 570S-pack kost spelers 2.000 credits (of $ 20) en bevat het voertuig zelf, unieke motoraudio, een zilverkleurig embleem, niet-gelakte en zilverkleurige wielen en drie verschillende spelersbanners.

Als je de 570S al hebt van de laatste keer dat hij in de winkel lag en je wilt het zilveren embleem maar wilt niet de volledige 2.000 credits betalen, maak je geen zorgen, er is een upgradepakket beschikbaar voor mensen die de auto al hebben . Dat pakket geeft spelers 900 credits en bevat alleen de geverfde sticker, geverfde wielen en een spelersbanner. Bekijk de onthulling hieronder.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Have-a-nice-bay
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart