Cadillac verborg meer dan twee dozijn paaseieren in zijn Blackwings

Iedereen houdt van paaseieren, toch? Het vinden van een is een geweldig moment, vooral als je het per ongeluk tegenkomt, bij voorkeur tijdens het schoonmaken of rondneuzen, maar misschien omdat je in een verafgelegen hoek van de cabine moest graven op zoek naar een aanhoudend geratel of iets anders probleem. Een verborgen symbool of bericht van de fabrikant herinnert ons eraan dat sommige auto’s niet alleen maar apparaten zijn.

De 2022 Cadillac CT4-V en CT5-V Blackwings zijn perfecte kandidaten. Het zijn niet alleen niche-enthousiastelingen waarvan de eigenaren ze waarschijnlijk binnenstebuiten keren, maar ze hebben ook enorm geprofiteerd van Cadillac’s race-inspanningen, met voldoende bronmateriaal voor subtiele referenties over de hele auto, zowel van binnen als van buiten. Genoeg zelfs dat Cadillac erin slaagde er meer dan twee dozijn van hen in zijn twee vlaggenschip sportsedans te steken. En sinds ik vorige week mijn Blaze Orange CT4 in ontvangst nam, besloot ik te kijken of ik er zelf een paar kon spotten – omdat ik niet genoeg tijd besteed aan het doorkruipen van het hele auto-interieur.

Cadillac belde dinsdag een aantal van hen in een persmap. Handgeschakelde auto’s zoals de mijne hebben blindplaten geïnstalleerd waar de peddels bijvoorbeeld aan de achterkant van het stuur zouden gaan. In plaats van alleen maar kaal plastic achter te laten waar niemand ooit een reden voor zou hebben om naar te kijken, liet Cadillac een kleine kaart van het Milford-proefterrein op de platen drukken.

Elke Blackwing krijgt ook een serienummer op het wiel. 46-146 vertaalt naar CT4-V Zwartvleugel 6-snelheid #146. CT5-V Blackwings decoderen op dezelfde manier, hoewel hun modelindicatorcijfer een 8 is in plaats van een 5. Hoewel een stuurwielplaatje niet precies verborgen is, is het een van de items die Cadillac opmerkte, net als de “Blackwing” -tags op de voorstoelen; het subtiele logo in de rugleuning Alcantara is iets dat ik zelf heb gezien. CT5-V Blackwing-modellen met het koolstofvezel stoelpakket krijgen hun logo’s in reliëf in de rugleuning.

Dit brengt ons naar buiten. Hoewel ik zeker weet dat er verschillende items verborgen zijn op de onderkant van de CT4-V (we hebben deze in juli in een lift kunnen bekijken), zijn er een aantal voor de hand liggende items verspreid over meer toegankelijke locaties. De subtiele Cadillac-kammen in de achterlichten zijn niet uniek voor Blackwing, maar ze zijn nog steeds mooi gedaan. De gestileerde “V” in de isolatielaag van de motorkap ziet er ook erg mooi uit.

De verborgen items verschillen ook tussen de CT4 en CT5-V, zoals geïllustreerd door de tweewielige afbeeldingen hierboven. De linker is een CT5-V Blackwing die ik op VIR heb geschoten, en je kunt het geëtste Blackwing-logo in de binnenlip van de loop zien. De Satin Graphite wielen op mijn auto (rechts) krijgen het gestileerde “V”-logo; Ik weet eigenlijk niet zeker of dat vervalst of gegoten is, maar het is hoe dan ook best cool. De anderen krijgen unieke behandelingen van hun eigen land.

Er is ook dit juweeltje. Dit is een item waar Cadillac al over heeft getjilpt voordat we de productie Blackwings zagen, maar het is weliswaar best cool. Dit kleine inzetstuk met het schakelpatroon van de zesversnellingsbak is 3D-geprint en het Mondriaan-patroon dat erin is ingebouwd, moet doen denken aan het Cadillac-embleem. Ik vond het zo leuk dat ik een reserve heb gepakt. Weet je, voor het geval dat. Dat is alles wat ik voor nu heb gevonden, maar verwacht dat ik je op de hoogte houd van de triomfen en valkuilen van Blackwing-eigendom – als het in ieder geval geen winter is in Michigan.

Gerelateerde video:

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Have-a-nice-bay
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart