Tesla-update activeert de camera in de auto voor het volgen van de bestuurder

Enkele jaren later zei Elon Musk Tesla afgewezen eye tracking Als een methode om de aandacht van de bestuurder te meten, omdat deze “ineffectief” is, ontvangen eigenaren van nieuwe Tesla’s voertuigen met de functie actief. Volgens opmerkingen in de update 2021.4.15.11, zal de cabinecamera boven de achteruitkijkspiegel “de onoplettendheid van de bestuurder detecteren en waarschuwen terwijl de stuurautomaat is ingeschakeld”.

Dit brengt Tesla in lijn met andere fabrikanten die cabinecamera’s gebruiken om oplettendheid te monitoren terwijl de assistenten worden ingeschakeld, in plaats van alleen te vertrouwen op het koppel van het stuur. Sommige chauffeurs kiezen ervoor om te proberen de bestaande systemen van Tesla om de tuin te leiden, waardoor er meldingen zijn van auto’s op de weg zonder dat er iemand achter het stuur zit. Haar niet vervangen stuurkoppel voor monitoring nog, maar we zullen zien of dat verandert.

Tesla-hacker Greentheonly heeft de voortgang van Tesla gevolgd bij het ontwikkelen van de software die chauffeurs in de gaten houdt, en liet zien wat vroege versies van het systeem kunnen herkennen in sommige demonstratievideo’s. Een paar andere video’s gepost op sociale media in de afgelopen weken laten zien dat chauffeurs beginnen met het ontvangen van leveringen van de herwerkt Model S en Model X met een “juk” stuurwiel en andere wijzigingen, dus er kunnen binnenkort meer tweaks worden gevonden.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Have-a-nice-bay
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart