De vele mogelijkheden van bedrukte pennen

Je hebt vast wel eens een bedrukte pen gekregen als relatiegeschenk of gebruik gemaakt van een pen met het logo van een bedrijf erop. Misschien denk je er niet meteen bij na, maar het bedrukken van pennen en andere promotie items is een ontzettend effectieve marketingtool. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. In deze blog nemen we de verschillende basismogelijkheden door.

Soorten pennen

Er bestaan veel verschillende soorten pennen die bedrukt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan balpennen, vulpennen, rollerball pennen en highlighters. Afhankelijk van het doel waarvoor de pen gebruikt gaat worden, kan er gekozen worden voor een bepaald type pen. Ook het budget is hierbij natuurlijk niet geheel onbelangrijk.

Materiaal van de pennen

Bedrukte pennen zijn er in verschillende materialen, zoals plastic, metaal of hout. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en voordelen. Zo geeft een metalen pen vaak een luxe uitstraling, terwijl een houten pen juist duurzaamheid en natuurlijkheid uitstraalt.

Bedrukking op de pen

De meeste bedrukte pennen hebben een logo of tekst op de houder van de pen staan, maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor een full color print of chique reliëfdruk. Ook is het mogelijk om de clip van de pen te laten bedrukken.

Verpakkingen

Naast de bedrukte pen zelf, zijn er ook verschillende verpakkingen mogelijk. Denk aan een cassette waarin de pen zit, een luxe cadeauverpakking of een eenvoudig plastic zakje. Een goede verpakking kan het relatiegeschenk nog net iets specialer maken.

Waarom jouw logo op een pen laten bedrukken?

Bedrukte pennen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, als promotie item of als onderdeel van een schrijfset. Het is een eenvoudige maar effectieve manier om naamsbekendheid te vergroten. Bedrukte pennen zijn namelijk functioneel en worden vaak langere tijd gebruikt, waardoor de boodschap op de pen meerdere malen wordt gezien.

Als jij ook op zoek bent naar een goede manier om jouw merk onder de aandacht te brengen, overweeg dan om pennen te bedrukken als relatiegeschenk of als onderdeel van een schrijfset. En vergeet niet: er zijn talloze mogelijkheden!

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Have-a-nice-bay
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart